Handelde Efficiënt – De 2-3 uur Trader

Pagina

Dag van de handel in aandelen voor de komende jaren vond ik altijd verhandeld beste in de morgen, dan gewoonlijk gaf wat winst weg in de middag, alleen om wat terug bij het sluiten in principe af te maken waar ik was in de ochtend. Het kostte me jaren om te beseffen dat de handel de hele dag is niet een erg efficiënte strategie voor een dag handelaar.

Nu, de handel in forex en futures, ik eindelijk ben in staat om efficiënt te handelen, evenals behouden mijn mentale rand. Er zijn zeer optiesonline winstgevende tijden-tijden waar zijn de omstandigheden rijp zijn voor het extraheren van een winst-en lage winstgevendheid keer, en ik handel alleen tijdens de eerste.

Ik adviseer alleen de handel in de paar uur overspanning waarin uw strategieën zijn het meest winstgevend, of je de handel futures, forex, aandelen of grondstoffen. Mijn strategieën werken het beste in volatiele omstandigheden met veel beweging en trends, daarom zal mijn bespreking hieronder richten op deze tijden. De beste tijd voor u om de handel kan variëren, maar ik heb nog steeds aanbevolen dat je niet de hele dag de handel.

Er zijn twee redenen voor.

I handel forex ongeveer een bezoek website uur per dag, van ongeveer 8:00 tot 9:00 EST EST. Gedurende deze tijd kan ik meestal halen ongeveer 15 tot 20 pips als er een goede beweging over 1-4 transacties. Na deze, http://www.optiesonline.com/anyoption/ ambachten in het algemeen beginnen met een wat langer duren en solide kansen meer te materialiseren. True, een aantal dagen kon ik nog veel meer ik verhandeld de hele dag te maken, maar andere dagen zou ik uiteindelijk verliezen wat ik al had gemaakt.

Op gemiddelde, vind ik het best om gewoon te verhandelen dat uur of zo en noemen het afgesloten. Als ik was om te ruilen voor 6 uur mag ik eindigen, gemiddeld, waardoor 30 pips in een dag. Die veel minder efficiënt al; de eerste 20 pips wordt geleverd in een uur, terwijl de volgende 10 pips duurt 5 uur, omdat mijn strategieën over het algemeen slechter doen als de trends uitsterven naarmate de dag vordert.

Als u de handel te houden na www.optiesonline.com de meest volatiele uur voorbij zijn (of uw meest winstgevende uur), zorg ervoor dat je volledig alert en niet moe. Als u bent, heb je meer kans om slechte beslissingen te nemen.

Daarom heb ik besloten handel forex ongeveer één uur per dag rond het begin van de Amerikaanse forex sessie. Dit is een van de meest volatiele uren van de dag, dus ga naar deze website ik krijg de “meest bang voor mijn buck” handel op dat moment.

Ik schakel dan over naar futures, en de handel van de eerste twee uur van de Amerikaanse aandelenmarkten. De eerste twee uur zijn meestal de meest vluchtige van de sessie, die de meeste handelsmogelijkheden, snel.

Minder is meer

Het kostte tijd om te leren, maar minder is meer. Terwijl de strategieën die je in dienst anders dan de mijne, en dus winstgevender op andere momenten van de dag kan zijn, ik moedig u aan om efficiënt te handelen.

Handel niet de hele dag alleen maar omdat je kunt. Blijf op de hoogte van uw trading stats en zien op welke tijden je het meest winstgevend. U zult waarschijnlijk vinden een patroon waar bijna al het geld dat u te maken komt binnen een tot de handel beginnen paar uur overspanning, en de rest van de tijd die je verliest, het breken zelfs of nauwelijks krassen van een winst.

Handel alleen tijdens de paar uur die het meest winstgevend zijn. Door dit te doen, zul je ook jezelf redden “mentaal kapitaal.” De tijden je handelen je meer geconcentreerd en gedisciplineerd zijn, en je zult meer tijd om zich te concentreren op andere inspanningen en ontvang vers voor de volgende beursdag hebben.