Binaire Opties Bullet

Standaard

Er zijn vele vormen van binaire opties software op de markt van vandaag. Niet één beweert een verliezende systeem en dit is niet anders. Wat is het verschil is dat het eigenlijk de moeite waard kan zijn, als je binary options nederland ervaringen het gevoel dat de besteding van de $ 67. Zij, op zijn minst, hebben een zeer hoge dunk van zichzelf, omdat ze beweren dat de Bullet is “De enige bewezen binaire opties software op de markt en de enige die kan worden vertrouwd”. Zoals ik al eerder heb gezegd, zal ik de rechter van dat. Nogmaals, in tegenstelling tot de meeste van de rest van hen, Binaire Opties Bullet lijkt niet om een ​​affiliate marketing regeling. Ze doen aan een makelaar, en stel voor dat je geld storten, zelfs als je alleen van plan om de handel demo, maar de toetreding tot de makelaar is geen vereiste. Het enige wat nodig is van uw makelaar heeft om 15 minuten, betrouwbaar bonus anyoption een uur en / of het einde van de dag binaire opties bieden.

The Bullet Binary Options is een op software gebaseerde signaal service provider. Na aankoop downloaden van het pakket en voeg het bij uw MT4 grafiek pakket. Dan neemt het systeem over en geeft signalen met behulp van de uur- en daily chart tijdframes. Het systeem handelt slechts drie activa, de USD / JPY, EUR / JPY en goud, dat ik denk dat is een goed teken, omdat deze drie markten met elkaar verweven zijn. Ik denk dat de 70-90% slagingspercentage is meer geloofwaardig, want er is gewoon geen enkele manier een enkel geautomatiseerd systeem kan die goed presteren in alle activa. Het systeem genereert gemiddeld 1-3 transacties per dag, afhankelijk van het actief en de marktomstandigheden. U bent verantwoordelijk voor het kiezen van welke trades te nemen, maar ze maken het makkelijker voor u met e-mail alerts.

Actieve handelaren kunnen kiezen tussen de uur- of de dagelijkse charts. Elke kaart zal op korte termijn en lange termijn signalen. Op de hourly chart zou een korte termijn signaal een 15 minuten tot een uur na afloop, terwijl een lange termijn signaal waarschijnlijk een einde van de dag na afloop zou hebben. Voor de daily chart op korte termijn signalen zijn meestal gaan naar het einde van de dag zijn. Het is mogelijk om het systeem net zo geregeld. U kunt uitschakelen of de filters veranderen om pick-up meer signalen, optiesonline maar dat het succes tarieven zullen verlagen. Een filter ze gebruik is perioden. Elk actief wordt alleen verhandeld tijdens drukke markt uur, maar dit filter kan worden aangepast, samen met anderen. In aanvulling op de aanpassingen is er ook een ledengedeelte op de website voor extra ondersteuning en om gratis updates te ontvangen voor het leven.

pro’s van de Binaire Opties Bullet

Er zijn inderdaad een aantal voors deze trading software. Ten eerste is het gebruik per uur en dagelijks signalen. Zowat elke scammy binaire opties software, signaal of andere dienstverlener is gericht op de handel in de meest risicovolle van alle binaire opties, de 60 Tweede handel. Dit is, voor mij althans, een teken dat misschien, heel misschien, is de software op de omhoog en omhoog. Toe te voegen aan die indruk zijn optie24 binaire opties de activa verhandeld. Dit systeem handelt slechts 3 zeer specifieke activa volgens een vast plan, niet een mandje van activa tegen opwelling als zoveel andere SSP’s zijn gevoelig voor te doen. Gebruik van de software is ook zeer eenvoudig. Set is eenvoudig, gewoon downloaden en volg de instructies voor het plakken code in uw MT4 platform net zoals je zou voor een andere add-on. De signalen worden automatisch gegenereerd tijdens het vooraf ingestelde uur en de signalen worden direct afgedrukt op uw scherm.

Nadelen van de binaire opties Bullet

Natuurlijk zijn er een aantal nadelen te beschouwen als goed. Ten eerste, dit is een geautomatiseerd systeem. Ik plus500 ervaringen heb nooit adviseren blindelings volgen van een geautomatiseerd systeem, adviseer ik leren om de handel en het bouwen van uw eigen systeem. Ten tweede is er geen melding gemaakt van wat je moet doen om ervoor zorgen dat u de 70-90% rendement te maken. Gewoon omdat elke handel heeft een vooraf bepaalde kans succes betekent niet dat ze allemaal zullen winnen. Als u slechts een aantal van hun transacties als de website suggereert dat u zich open te stellen voor de mogelijkheid van katastrofisch verliezen, want er is geen manier om te weten of je met het goede trades van de slechte trades.

Mijn Final Thoughts On The Binaire Opties Bullet

The Bullet is een interessant stukje software. Ik kan niet adviseren dat u blindelings deze signalen te nemen, maar ze kunnen een handig signaal zijn bij gebruik met andere analyse. De kosten zijn laag, niet meer dan je zou betalen om een ​​aangepaste indicator, en een daling te kopen in de emmer als het daadwerkelijk kan helpen om meer winstgevende trades te maken. Mijn suggestie; gebruik maken van uw IQ Option review betrouwbaar eigen analyse en bevestig met de signalen die door de Bullet, of vice versa. Wat ik bedoel is, de Bullet kan worden gebruikt als onderdeel van een set van tools in het arsenaal van een geslaagde dag handelaar.